Onaniprodukter til mænd – find dem online

13 februar 2019
Astrid Pedersen
Onaniprodukter til mænd - find dem online

Sexlegetøj til kvinder – for eksempel i form af vibratorer og dildoer – har længe været en acceptabel del af kvinders sexliv. Tabuet omkring kvindelig selvtilfredsstillelse ved hjælp af erotiske hjælpemidler er for længst brudt ned, og det er efterhånden nærmest comme il faut for en single kvinde at have et eller flere stykker sexlegetøj i høj kvalitet i sin natbords skuffe. Lidt anderledes har det indtil videre set ud for mænd. Mænds onani er stadigvæk en anelse tabu belagt, og derfor har producenterne haltet bagefter med design og fremstilling af onaniprodukter til mænd.

Det lader dog til, at markedet nu reagerer på den stigende efterspørgsel, da også mænd kan komme til at kede sig i længden, hvis deres sexliv skal foregå på egen hånd – så at sige. Derfor kan du nu få et stort og varieret udvalg af onaniprodukter til mænd, som kan anvendes af såvel homoseksuelle som heteroseksuelle mænd.

Pocket Pussy – det ultimative onaniprodukt

Blandt klassikerne inden for onaniprodukter finder vi den såkaldte Pocket Pussy. Dette onaniprodukt findes i flere varianter, og er ikke nødvendigvis formet efter en vulva. En Pocket Pussy kan, navnet til trods, også være udformet som læber eller anus, alt efter præferencer. Med den rette glidecreme, kan en Pocket Pussy være et fint supplement til – eller afløser for – den højre hånd, især når oplevelsen skal føles ekstra og særligt autentisk.

Fleshlight – den ægte klassiker

De fleste af os kender den efterhånden ikoniske Fleshlight, som efter to årtier på markedet stadig er mænds foretrukne onaniprodukt. Hos love-lingeri.dk kan du købe de nyeste modeller af Fleshlight, som er forklædt som sodavands dåser, således at du kan have dem stående i reolen eller have dem liggende i tasken uden at skulle bekymre dig om fordømmende blikke. Du kan se det store udvalg af onaniprodukter i den online shop på love-lingeri.dk

Flere Nyheder